You are here: Home » Forum
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 26

Thread: Forum is horrible on Chrome

  1. #1

    Forum is horrible on Chrome

    Dear Moderators,

    please let the guys and girls who made the forum test this forum on google chrome...

    layout is horrible...
    But in IE it's fine..

    thnx!

    p.s. didn't know where to post this...

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    May 2013
    Location
    Sothern California
    Posts
    416
    That's a new one. I actually only use chrome so I have no idea what it looks like outside of it, but I'll check.
    "A mind stretched by an idea can never return to it's original dimensions." -Isaac Newton

  3. #3
    Super User Paul Vannatto's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    SW Ontario Canada
    Posts
    4,004
    I'm using Chrome, and everything is fine.

    Paul

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    May 2013
    Location
    Sothern California
    Posts
    416
    Can you send screen shots? Because to my eyes, Behringer looks better in chrome than Safari, or Firefox. (sorry no IE)

    IE is notorious for old HTTP standards (among others) so I never use it.
    "A mind stretched by an idea can never return to it's original dimensions." -Isaac Newton

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    May 2013
    Location
    Sothern California
    Posts
    416
    Can you give release information for Chrome and IE? What versions are you running?
    "A mind stretched by an idea can never return to it's original dimensions." -Isaac Newton

  6. #6
    Somehow it's ok on windows 7 with chrome,
    but my freshly installed windows 8 laptop with chrome (all installed yesterday) ruins the layout...
    Will post screenshots later today

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    May 2013
    Location
    Sothern California
    Posts
    416
    What?!? The newest version of windows broke something?!?
    "A mind stretched by an idea can never return to it's original dimensions." -Isaac Newton

  8. #8
    Dear All,

    The Forum does look fine on the Windows version of Chrome, but it doesn't quite look right in Chrome on OSX. I'll pass this along to our web team to investigate.

    EDIT: Dear Robert, are you able to take a screenshot of the forum using Chrome on your machine?
    James Burns,
    Coordinator, Social Media
    MUSIC-Group US.

  9. #9
    http://i41.tinypic.com/2luyl2.png

    this is on a win8 (shithouse) laptop, with a 1366 x 768 resolution screen
    on chrome 28.0.1

  10. #10
    Thanks Robert,

    I'm going to forward that link to our web team.
    James Burns,
    Coordinator, Social Media
    MUSIC-Group US.

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •